Publisert 02.12.2020 , sist oppdatert 03.12.2020

Nå får du enklere tilgang til vedtak om strømnett og -leveranser

Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME) lanserer en ny løsning som gir enklere tilgang til våre vedtak. Det er ikke lenger nødvendig å søke om innsyn i saker som omhandler strøm levert til deg, som for eksempel strømavtaler, leveringskvalitet og nettleie.  

Illustrasjon: nve.no

For å gjøre vårt arbeid mer tilgjengelig og transparent lanserer nå RME en løsning hvor man finne vedtak fattet av RME uten å søke om innsyn, sier direktør for RME, Ove Flataker.  

Tilgang til vedtak om strømnett og leveranser finner du her 

Det vil være mulig å sortere på bestemmelser i regelverket vi forvalter slik at man lettere kan finne frem til tidligere praksis på området. Det vil også være relevant å se til denne oversikten dersom man lurer på hva vi tidligere har fattet på liknende temaer eller selskaper. 

Løsningen gir enklere oversikt og tilgang til vedtak innenfor fagfeltene økonomisk regulering, sluttbrukermarkedet og nettjenester. Denne oversikten gir kun tilgang til selve vedtaket i saken. Dersom man ønsker å få innsyn i øvrige dokumenter i saken, som informasjon fra partene og varsel om vedtakkan dette fås på eInnsyn på vanlig måte.  

 

Kontaktpersoner

Torfinn Jonassen, seksjonssjef
mobil: 952 24 548​​

Thomas Kallevik, avdelingsingeniør
mobil: 962 24 973​