Vann og vassdrag
Energi
Naturfare
Arealplanlegging
Kart
Konsesjon
Om NVE
Publisert 28.03.2023 , sist oppdatert 30.03.2023

Ledige stillinger i IKT og informasjonsforvaltnings-avdelingen

Takk for at du besøker siden vår! Kanskje er det akkurat deg vi er på jakt etter som vår nye medarbeider. Vi ønsker å styrke vårt fagmiljø innen IKT og informasjonsforvaltning og har nå 7 ledige stillinger. NVE satser mye på digitalisering i vårt spennende og viktige samfunnsoppdrag, og vi har i år fått 8 nye stillinger til vår avdeling. Her får du store muligheter til å være med og påvirke hvordan vi jobber fremover. 

Under kan du se hvilke stillinger som nå er aktuelle hos oss. Vi ser frem til din søknad, og tips gjerne noen du kjenner om de ledige stillingene hos NVE

Om avdelingen:

Avdeling IKT og informasjonsforvaltning (IKTI) består av ca. 70 ansatte som løser de fleste oppgaver innen utvikling, forvaltning og drift av NVEs systemer og løsninger. Vi dekker også behovet for en effektiv og sikker informasjonsforvaltning på tvers av hele organisasjonen, og som også inkluderer ansvaret for sektorens kulturhistorie og et fagbibliotek. 

Våre løsninger omfatter alt fra standard programvare til avanserte modeller og bruk av maskinlæring/kunstig intelligens. De fleste av våre fagsystemer utvikler vi selv i tett samarbeid med våre ulike fagmiljøer. Vi jobber i team, bruker smidig metodikk og har moderne plattformer. Vi håndterer store informasjonsmengder, og deler mye av våre data i sanntid gjennom åpne grensesnitt. 

Avdeling IKTI har følgende seksjoner: 

  • Utvikling og rådgivning 
  • Geomatikk og dataanalyse 
  • Informasjonsforvaltning og kulturhistorie 
  • Drift og brukerstøtte