NB! Påmeldingen er stengt, men det finnes noen restplasser. Send e-post til niig@nve.no for manuell påmelding

Årets Energiberedskap går av stabelen, 22.-23.mai på Union Scene i Drammen. NVE ønsker velkommen til den 11. konferansen i rekken - i år i samarbeid med Kraftforsyningens distriktssjef for Buskerud, og med Glitre Energi som vertsselskap.

Hvordan kan kraftbransjen samarbeide innad og med andre? Hvilken kompetansen vil det være behov for i fremtiden og hvordan kan bransjen sikre seg den?

Vi diskuterer disse spørsmålene på systemnivå, men dukker også ned i enkelte spesielt relevante tema som kan illustrere både spørsmål og svar for veien videre.

Praktisk informasjon

Transport:

Toget fra Gardermoen til Drammen tar 60 minutter. Konferansens oppstart er tilpasset togets ankomsttid.

Hotellet ligger 10 min gange fra Drammen togstasjon.

Se flere detaljer på hotellets hjemmeside.

Ved ankomst med bil, se hotellets anbefaling.

Priser:

Konferanseavgiften inkluderer lunsj begge dager.
KBO og offentlig sektor: kr. 2.800,-.
Konsulentselskap og andre: kr. 5.000,-.

Ønsker du å delta på tapas og mingling på kvelden tirsdag 21.5. (før konferansen starter, det er altså ingen forkonferanse, kun sosial samling), koster denne kr 400,- og inkluderer mat og litt drikke.

Ønsker du å delta på konferansemiddagen onsdag 22.5. koster denne kr. 1.000,-. Prisen inkluderer buss til Svensefjøset kl 17:30, middag med drikke og underholdning. Buss tilbake til hotellet kl 22:00.

Overnatting:

Overnatting tilbys på Hotel Union Brygge, nabobygget til Union Scene, tirsdag 21. og onsdag 22. til kr 1295,- pr natt. Når alle rommene er reservert, tilbys øvrige deltakere overnatting på Scandic Ambassadeur som ligger rett ved togstasjonen, 5-10 min. gange fra Union Scene. Her er det kun holdt av rom onsdag 22.5.
Overnatting bestilles i påmeldingsskjemaet, men betales direkte til hotellet ved ankomst/utsjekk.

Frister og gebyr:

Påmeldingsfristen er 10.april.
Avmelding før fristen belastes med et administrasjonsgebyr kr 500,-. Eventuelt innbetalt deltakeravgift refunderes, minus det administrative gebyret.
Avmelding etter fristen gir ingen refusjon.